maandag 24 december 2012

Sterren kijken

















En ook dit jaar weer aan de Kerstknutsel (werktitel, al jaren hetzelfde). Waar we traditioneel weer Deense kerststerren maakte (met ezelsbruggetjes als "wat boven blijft, blijft boven" en "het servetje redt je") en een poging deden om punniken en strijkkralen te combineren.



zondag 23 december 2012

Happy holidays!































De sterretjes horen te knipperen, maar die moet je er voor nu maar even bij fantaseren.
Fijne dagen!

dinsdag 11 december 2012

Nieuw werk!















































Vers van de pers. Het was even zoeken naar een kleurencombinatie die ik echt mooi vind, maar denk wel dat dit 'm is. Toch?

woensdag 5 december 2012

#creasint






























Wat kan ik zeggen? Marike van LIVNOW.nl blogde gisteren uitgebreid over het gave initiatief van Imke van Lovejohnny dat ook nog eens verscheen op de 101 woonideeën blog.
En zo gingen meer dan 40 (!) creatieven aan de slag voor een andere tweep. Tweets en pakjes gingen in de aanloop heen en weer en klokslag 21.00 uur pakte ik het pakje uit. Dat bleek een heerlijke geurende mengeling te zijn van warmige relaxdingen. Van een DIY masker tegen koude voeten (met álle ingrediënten inbegrepen, inclusief olijfolie en honing) tot een fijne handcrème. Dank je wel Tessa, ik ben er blij mee!

Deze pakjes gingen naar Rianne van Diversitijd. Zij heeft een webwinkel vol vintage, retro en eigenwijze dingen.

maandag 3 december 2012

Eerste zondag van december

























Rondje Utrecht gisteren. Met Streekmarkt, DepARTmentSTORE (alwaar de band Traumahelicopter snoeihard ragde) en de Echtwaarbazaar waar ik een prachtig bordje van Celinda Versluis kocht. Ik had al lang iets van haar bij mijn favorieten op Etsy staan, maar live kopen is ook leuk en zo zie je wie er achter de producten zit.
Aftoppen met glühwein in het LHC en de middag was alweer om. Zo gaat dat.